Gomorron fredag

Nu är det lite vitt på marken, med betoning på lite. Vi kanske får en vit jul, vem vet. Jag har sovit som en stock i min egen säng och måste säga att kudden i Sunne inte var den bästa…

Idag blir det morgonmöte på jobbet och sen ska man rensa en mailkorg som är gigantisk. Att vara borta ett par nätter mitt i veckan är huuur skönt som helst men man har lite att ta tag i när man kommer hem. Posthögen var gigantisk.

Men att dra bort mitt i veckan var ett klokt val. Helgerna är man ändå ledig på och har chans att koppla av. Att jobba måndag, åka bort tisdag till torsdag och sen jobba fredag är ett bra val märkte jag. Det ska bli favorit i repris.

Idag ska jag äta lunch med en tjej som är teaterintresserad. Det ska bli kul. Vi får se vad hon har gjort, vad hon skulle vilja göra och om jag kan få till något.

Igår repade jag med ett par skådespelare och det blev ett jättebra resultat. På måndag jobbar vi vidare igen.

Bild från inspelning av Repet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *