God morgon

Leidy är bättre idag och det känns skönt. Jag har känt mig spänd och nervös och fått lägga om lite planeringar på grund av detta, men allt ordnar sig säkert. Imorse fick jag skrivlust igen och det behövde jag.

Allt som gäller kultur, dans, sång eller teater. Eller skrivande för den delen, ger mig frid och lugn i själen. Man får fly bort från negativa och jobbiga tankar och bara ta det lugnt. Återhämta sig från tråkigheter och bara drömma sig bort.

Även om det kanske bara är för stunden så känns det skönt. Jag ska fortsätta skriva ikväll. Då blir det en tur till landet! Det är också återhämtning!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på God morgon

  1. Ethel skriver:

    Hoppas att du får bra återhämtning nu. Landet är rätt plats för det, kan jag tänka mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *