Gammalt blir som nytt

Jag har en hel del gamla manus som ligger i datorn och bara tar plats. Förra veckan mailade jag iväg ett till ett förlag som nu godkänt det och ska göra en ljudbok av det! Så himla kul. Jag har skrivit kontrakt och jag ska meddela när allt är igång sen.

Det var en barnpjäs som utspelar sig vintertid så det är väl hög tid att producera den nu, innan snön försvinner. Jag har skrivit många barnmusikaler och en del pjäser och vissa har blivit spelade och vissa inte. Det är så kul att de äntligen får liv igen.

Jag hade ju planer på att läsa in mina e-böcker men jag har inte kommit till skott med den än. Vem vet vad som händer i framtiden?

Något att fira?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gammalt blir som nytt

  1. Ethel skriver:

    Grattis!! Vad roligt!

  2. grattis!!!!!! Så kul ju!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *