Gammal skåpmat

När det varken finns kultur eller sport att skriva om så tar vissa kändistidningar och publicerar gamla premiärfester på Gala-Petersidan. Lite smaklöst att se avlidna kändisar figurera som om de hade varit på kändisfest i helgen. Det kallar jag nyhetstorka. Ojojoj. Nåja det blir förhoppningsvis bättre och det snart. Jag drog till landet efter jobbat och hade planer på att både springa och jobba i trädgården men det var så kallt att jag bara vattnade blommorna och åkte tillbaka till stan. Där blev det 5km på löpbandet och en tur till affären för att handla hallon och hämta 2 paket. Och givetvis är jag tvungen att säga till en pensionär att hålla avstånd och ställa sig sist i kön. Jag fattar inte hur folk kan undvika att ta in informationen om att affärerna har öppet en timma på morgonen och att vi ska hålla avstånd. Hallå – vakna!

Nu ska jag duscha, äta och skriva en stund.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *