Gamla minnen poppar upp

OLYMPUS DIGITAL CAMERARobin Karlsson som har haft hand om Arbis en lång tid, ville sätta upp musikalen Company 2007. Det var ett av de roligaste gäng jag arbetat med. Vi räknades som semi-proffs och alla fick ta ett stort ansvar under de 6 veckor vi hade på oss att repa. Det var en enorm utmaning eftersom jag hade en svår rap/sång att ta mig igenom. Det handlar om att jag som den ambivalenta kvinnan Amy ska gifta mig med Paul, eller inte…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFolkbladet skrev om oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABilder på oss under ett dansnummer

OLYMPUS DIGITAL CAMERABild från programmet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag i en alldeles för stor hatt med Paul som spelades av Mattias Schönbeck. En fantastisk kille som jag tidigare intervjuat här på bloggen. Tack Robin Karlsson för att du la ner så mycket jobb och energi på oss denna uppsättning. Vi genomförde 22 föreställningar på 2 månader och spelade på Lillan i Norrköping.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *