Gamla minnen

Jag var uppe på vinden igår kväll för att hämta några pärmar. Det är lite lådor med saker jag samlat på min under åren men jag har försökt att inte ha för mycket kvar, jag är ju ganska bra på att rensa.

När jag klev uppför stegen fick jag syn på min lilla dockvagn som jag hade när jag var liten. Vilka minnen som väcks till liv när man får se sånt. Tänk vad jag drog omkring på den och körde i huset och på gården. En enkel liten dockvagn som jag hade så himla kul med.

Nu för tiden finns det modernare leksaker och jag är osäker på hur mycket dockvagnar som barnen leker med egentligen. Stora barnvagnar finns det ju massor av i olika lyxiga modeller, det ser man ständigt på stan. På Cybex barnvagn och deras sida kan man kolla in vad som finns i dagsläget.

Det finns ju i alla sorters färger och former och det kan nog kännas som lite av en limousine för en unge att bli körd i nu för tiden.

Lite att titta på måste man ju ha som liten.

Och en liten käpphäst bör varje barn ha så fort dom skippat barnvagnen tycker jag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *