Fullt ös i livet

Just nu är det fullt ös som gäller. Jag hade avslutning med barnen i Lännäs i helgen och sen följer 2 avslutningar till och en massa sångjobb. Jag försöker att ta hand om mig så gott jag kan. Maten är viktig, sömnen är viktig och träningen är viktig. Det blev ett benpass på lunchen och sen dusch och pasta.

Jag äter nyttig mat så mycket jag kan och tar lite vitaminer. Jag googlade lite och såg att det finns en produkt som heter cbd olja. Den ska vara rena miraklet eftersom det tar hand om dig ordentligt. Det är en ny produkt på den svenska marknaden och den har potential att lindra olika symptom och öka din hälsa.

Är du orolig och stressad kan denna olja vara en sak att testa. Den funkar även som smärtlindrare och är muskelavslappnande och är även bra för hjärtat och våra blodådror. Sen ska den minska antalet inflammationer i våran kropp och stärka immunförsvaret.

Inte nog med det. Våra fyrbenta vänner voffsingarna kan få lindring av olika slag så som onda leder, nervositet och sömnlöshet. Det låter ju toppen. Ibland känner man att man kan behöva all hjälp man kan få med att hålla sig frisk i dessa förkylningstider.

Frågan är nu bara om man ska beställa en eller tre flaskor så man kan ge till nån i julklapp?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *