Fullt i skallen

Fick en skrivaride när jag var hemma på lunchen och var tvungen att öppna datorn och plita ner några rader på en gång. jag är sån, måste ut med det på en gång annars tappar jag tankarna och idéen, som kanske var bra, försvinner bland allt annat som sker under dagen.

Dagarna är långa och man kan hinna med mycket. Jobbmöte på huvudkontoret imorse gjorde att jag fick gå upp lite tidigare. Hann inte få ur mig några skrivartankra då. Men imorgon är det fredag och ledig kväll på landet. Lite god mat och en stund vid datorn kanske kan göra att jag kommer på ännu mer.

När jag kommer på något jag vill skriva om gör jag just det, skriver. Hag tänker inte så mycket på vad och hur jag skriver, redigera kan man alltid göra vid annat tillfälle. Men komma på något kan det ta dagar innan man gör.

Nu ska jag ta en paus och en kopp kaffe!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *