Frulle på landet

Kavring, philadelphiaost, kyckling som jag gjorde i ugnen igår, gurka och lite kiwi. Och en kopp kaffe så klart. Ganska enkelt, men ändå en god och bra frukost. Jag önskar alltid att jag skulle vara bättre i köket. Såg en film igår där någon ställer fram en sån där god gryta som jag bara vill vara med och äta.

Jag skulle behöva köpa en ny spis, eller rättare sagt platts. Man kan ju inte använda vedspisen när det är sommar.

Kanske en sån här.

Eller en sån här.

Ibland känner man att man inta har saker i köket sp att man jan göra det man vill. Och eftersom jag inte har nån gryta så kommer det aldrig att bli nån middag med gryta hos mig, haha. Men en lasagne kan jag ju smälla ihop förstås.

Det är kul att bjuda på något fint ibland när man har gäster. Egentligen borde man bli bättre på att tillaga saker. Vem vet, man kanske skulle gå en matlagningskurs?

Vad gör du helst i köket? Enkel mat, eller mer avancerad?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Frulle på landet

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men guu så gott det såg ut!! MUMS <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *