Fredagskväll på landet

Hamnade i soffan på landet efter att ha hämtat kappa på kemtvätt, hämtat Leidy på dagis och ett par skor i paket från macken. Sen blev det mat med en teaterkompis, handla mat till helgen och sen ut på landet. Nu ska jag sätta mig och skriva lite. Det är 4 delar av ett projekt som ska sättas upp senare under året. Inte officiellt ännu.

Jag försöker få ihop en följetongsliknande stort som gör att man blir sugen på att se nästa del. Lite cliffhanger på slutet alltså. Problem som ska lösas, frågan är bara hur och av vem. Det är spännande att skriva när man har en tanke från början och sen se den fara iväg och bli mer och bättre ju mer man skriver. Det är ju inte alltid det händer men när det gör det så är det kul.

Nu har jag skickat den första delen till en testläsare och det ska bli spännande att höra vad personen tycker. När man sitter och skriver är allt så självklart och enkelt, men när det kommer ett par andra ögon som ska syna det, kan det komma fram frågetecken och saker man missat. 4 ögon ser bättre än 2.

Nu ska jag in i dokumentet igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *