Fredag, ja tack

Rörig dag igår med utbildning på jobbet och lite mail som gjorde mig glad. Det blir lite roliga, spännande och tuffa saker i framtiden som väntar mig. Måtte jag bara klara av alla krav som ställs. Jag lär återkomma i ämnet, det lovar jag.

Efter jobbet igår sprang jag. Det var upptaget på löpbandet när jag kom till gymmet så jag började köra lite styrkeövningar och sen när löpbandet blev ledigt så var jag lite stum i benen så dom 4 km jag sprang var lite tunga. Men det blir mer löpning nästa vecka.

På kvällen blev det dans och det var ett skönt danspass eftersom jag var bra uppvärmd. Lite stretch och rörelser till musik är alltid bra för knoppen och kroppen.

Efter jobbet idag ska jag hem till landet och städa efter sotningskontrollen som varit. Alltid är det nåt…

Längtar till soliga stunder på verandan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *