Fredag hela dagen

Ikväll blir det teater. Katrineholm har en ungdomsrevy som har premiär ikväll. Jag har inte kunnat gå de sista åren på grund av tidsbrist men ikväll ska jag se vad dom åstadkommit. Det brukar vara högkvalité på både dans, musik och sketcher så jag ser fram emot kvällen med spänning.

Imorgon är det löparläger och det ska bli jättekul. En tidig morgon och en resa mot Gustavsberg och sen sammanstrålar jag med Sofia Bursjöö och 15 andra springsugna tjejer. Intervaller, skadeförebygg, backträning och lite annat står på schemat.

Dessutom är det mycket fint runt Skeviks Gård och underbar mat så jag kommer att slappna av och ladda batterierna lika mycket som att träna. Ett ätt för mig att orka i längden.

En oas för mig är landet. Där jag egentligen bor och trivs bäst. Att känna dofterna när höstens löv faller, när regnet strilat ner och rensat luften, när solen gassar eller när näsborrarna nästa fryser ihop av kyl när snöskottningen håller mig sysselsatt. Det är min källa till energi, uppladdning och lycka.

Att bli skitig under naglarna när jag rensar ogräs, att slänga på mig en skitig, svettig tröja och kratta löv och bära upp i skogen. Plocka äppelskruttar och klippa buskar. Slå sig ner på verandan med en kopp kaffe och känna Leidys värme när hon kryper upp i mitt knä.

Det är det bästa med livet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *