Fortsättning på resan Ragnar

Här ser vi en röd rygg på en av vårat lags löpare

Här är en annan bytesplats där löpare kommer och lämnar över reflexbandet på armen till nästa löpare som väntar. En snabb kram, en dunk i ryggen och iväg med hejarop från laget

Bilar kantade vägarna hela tiden. Vattenflaskor langades och hejaropen stöttade de svettiga och trötta löparna. Ett hejarop kan betyda mer än ni tror…

Varmt, hett, svettigt, kämpigt, tufft, utmanande, galet, roligt, utvecklande…

Här har jag ”bott” i ett och ett halvt dygn. Skorna redo med torra strumpor i, dricka, pastasallad med kyckling, chokladbitar, bananer, bcaa, hallon och blåbär, en barnkudde som blev svettig på nolltid, kamera, mobil, laddare, solglasögon blandat med svettiga kläder.

Vår näst sista parkering när en löpare bytte mot en annan. Tröttheten och värmen gjorde oss trötta men vi var glada och tacksamma över att det gått så bra som det gjort. Vi låg 40 min innan vår sluttid så det kändes bra. Inga skador mer än mycket stumma ben och trötta huvuden.

Det är såå skönt att komma hem, klippa gräs, gosa med Leidy och sitta på verandan, höra grannens hästar gnägga, lyssna på hojarna som drar förbi och bara vara. Jag har till och med tvättat bilen idag… så glad är jag att få komma hem!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.