Försvararen – av Anna Carolina

En för mig, ny författare. Kändes riktigt bra och jag ska följa henne.

Hon har jobbat som polis så hon kan sin sak vad det gäller brott

Tvillingarna Jasmine och Nicolas firar jul på pubens toa. Det är bara en av dom som kommer att vakna och där tar historien sin början. Jag vill veta vad som händer och det är en riktig bladvändare. Inte så mycket onödigt tjafs utan rakt på. Det gillar jag.

Det är inte så ofta man hittar någon ny författare som håller men här har jag gjort det. Ebba Tapper är polis och headhuntas till en av Sveriges främsta advokatbyråer. Där får hon jobba på mellan sina drinkar och fyllor. Givetvis ska hjälten ha problem. Men boken är riktigt bra och jag tycker du ska läsa den om du får möjlighet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *