Föreläsning

I samband med Ironman Jönköping 70.3 och Ironman Kalmar följer vi upp fjolårsuccén med två nya föreläsningar. Vi passar också på att inviga vårt jubileumsår tillsammans med er. Anmälan sker här!

Förutom att vi bjuder in till två kostnadsfria inspirationsföreläsningar, intervjuer, sista-minuten-tips så kommer vi också avslöja några smaskiga nyheter och lanseringar. Allt för att fira det kommande femte året med Colting Borssén Coaching.

Oavsett om du ska köra Ironman 70.3 Jönköping eller Ironman Kalmar är du välkommen. Alla som anmäler sig får en goodiebag värde 200 kr. Föreläsningarna är kostnadsfria.

Jonas Colting och Jojje Borssén har mer än 30 års erfarenhet av att tävla och träna triathlon. Jonas har vunnit EM- och VM-medaljer som professionell triathlet och Jojje började som glad motionär i vuxen ålder med att lära sig crawla för att sju år senare ta sig till Ironman-VM på Hawaii.

Duon skrev 2013 Sveriges mest sålda bok om triathlon – Triathlon för dig och driver nu framgångsrikt Colting Borssén Coaching. Där har de framgångsrikt coachat tusentals atleter genom vår triathloncoaching och simcamps.

Missa inte denna härliga samling! Triathlonsnack, intervjuer med gäster och presentationer pågår i ca. 60 minuter + frågestund. Alla som kommer tävlar också om fina priser från våra partners.

Välkommen! Alla måste anmäla sig via detta formuär.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *