Förberedelser och planering

Jag ska ju jobba på Kolmården i år och jag ska vara bagare. Jihooo. Nu börjar planeringen av kläder, smink och huvudbonad. Jag har kontakt med klädansvarig och har kollat på tyger. Räknar med att börja sy lite i helgen. Det ska bli kul.

Igår var det padelmatch. Vi förlorade men mötte tufft motstånd och gav allt vi hade. Det gick ganska bra i alla fall och vi är nöjda med våran insats. Det blev löpning på lunchen igår och idag blir det biceps och axlar. Ska bli skönt.

Även om jag har mycket omkring mig så prioriterar jag träningen på lunchen. Det är viktigt både för kroppen och för skallen. Att få springa har jag alltid gillat och man rensar skallen en hel del. Det får bli ett löppass till denna vecka.

Saknar att springa ute

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *