Förberedelser inför hösten

Semester och det finns inte överdrivet mycket att göra. Inga föreställningar att gå på och inga konserter. Nu har jag bokat in en middag ikväll och en lunch nästa vecka. Och mer lär det bli för att slå ihjäl några timmar.

Jag börjar även planera lite inför hösten. Kontaktar skådisar inför en uppsättning, kollar sångjobb, drar igenom sånger, kontaktar pianist och börjar kolla låtar inför koreografier som ska göras.

Planerar man i god tid så blir det så mycket bättre och man kan det lite lugnare när det väl kör igång. Då vill jag ägna mig åt det konstnärliga och inte sitta med planering. Jag har en teaterföreställning på G i höst men sen är det tomt. Det är ju ingen som säger att det ska vara tomt länge…

Minne sen sommaren 2018 – saknar

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *