Flyttrensning

Jag bytte lägenhet i december och det var mer att göra än jag nånsin trott. Att flytta från en etta till en etta ska inte vara så jobbigt men det finns massor att göra. Som tur är samlar jag inte på mig så mycket saker men visst finns det sånt man vill slänga i alla fall. En del tog jag hem till landet och en del slängde jag. Lite lyckades jag även skänka, det är jag ganska bra på.

Mycket att tänka på vid flytt

Jag har både källa- och vindsförråd men vill ha så lite saker där som möjligt. Hamster är ju inte mitt mellannamn direkt. Nuförtiden finns det mycket bra lösningar med olika förråd som man kan hyra. Jag googlade förråd Stockholm och det finns en hel uppsjö med möjligheter att få hjälp med både flytt, magasinering och olika typer av förråd.

När man flyttar kan det vara svårt att ha kartonger osv men det finns även sånt man kan få hjälp med. Mycket praktiskt för det är ju inte så att man har 20 flyttkartonger som ligger och dräller. Nu förtiden är det enkelt att få hjälp och att googla sig fram är helt suveränt.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Flyttrensning

  1. Ethel skriver:

    Vilket fint hus på bilden! Är det där det nya stället? Charmigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *