Flytthjälp nödvändigt

Jag hade en kompis som flyttade från Malmö för ett tag sen. Hon fick hjälp av en flyttfirma Malmö. Det går liksom inte att packa och fixa allting själv. Speciellt inte om man bor ensam. Flyttfirmor nu för tiden kan ju även hjälpa till med att packa, inte bara bära. Det underlättar ju massor.

Bra med starka grabbar

Jag har röjt ganska mycket i huset sen jag flyttade ut på landet för några år sen. Jag är faktiskt jättebra på att rensa och kasta saker. I somras var jag på tippen flera gånger. Det är lite kul att åka dit för där träffar man allt från gamla klasskamrater till grannar. Alla vill ksta och rensa.

Man kan lata sig om nån annan bär

Flyttfirmor och dom som hjälper till att bära och packa saker är i alla fall guld värda. När jag flyttade så klarde jag mig ganska bra utan hjälp. En soffa fick jag hjälp med för den fick jag inte in i bilen men annrs tog jag lite pö om pö. Jag hade ena huset till försäljning och kunde flytta ut i lugn och ro utan att stressa. Då kan man ta ett par kartoner, lite kläder i stora väskor och några blommor åt gången.

Nuförtiden kan ju flyttfirmorna fixa checklista vid flytt, ge råd och tips om packningen, flyttstäda och vad som är ännu bättre är ju att Rut-avdraget gäller vid städ. Man får liksom passa på att utnyttja allt som finns när man ska flytta. Det är ju inte gratis.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *