Fler morgonrutiner

Kavring, philadelphiaost, ägg, Kalles kaviar och några tomater….mums. Och kaffe förstås, sen är jag på banan ända tills det blir mellis vid halv elva. Hörde för ett tag en nån forskare som kommit fram till att frukost var onödigt, det kan jag definitivt inte hålla med om. Galet påstående. Frukost gör dig redo för resten av dagen. Frågor på det?

Ikväll är det näst sista dansen med barnen. Vi ska väl sy ihop säcken med lite av de egna stegen som dom jobbat fram själva och det är så kul att se vad de har för kreativitet och se deras glada ögon när de sätter några nya steg i dansen. Speciellt om de hittat på dom själva.

Sen blir det en lugn kväll. Jag tror inte jag ska träna något för jag har sprungit ganska mycket sista dagarna. Jag har ju en lägenhet som skulle behöva dammsugas och lite sånt…. Och nu kom jag på att jag inte har nån matlåda till imorgon…. Ja, det finns alltid att göra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fler morgonrutiner

  1. Ethel skriver:

    Håller med. Hur tänkte forskaren där? Hur skulle det funka att först fasta hela natten och sen fortsätta till … menar forskaren att första matintaget då blir till lunch??? Var ska man få energin ifrån?

    Kylan fortsätter. Ingen skön luft om man inte letar upp ett hörn som ligger i lä. Idag blir det jogging för mig. Jag har anlag för högt blodtryck (båda mina syskon har ätit medicin i många år). Har egen blodtrycksmätare. Jag ser hur blodtrycket sänks de dagar jag tränar. Promenera hjälper lite men inte alls lika mycket som en joggingtur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *