Fitnessfestival i december

Den 4-6 december är det äntligen dags för Fitnessfestivalen. Förbered dig på en maxad och laddad helg av fitness, hälsa och hård träning! Då vi är Norra Europas största träningsevent kan du förvänta dig en helg som ger dig inspiration, adrenalinkickar och träningsglädje utöver det vanliga.

NYHET för i år är vår nya Aktivitetsscen där du kan fylla på med ny träningsinspiration, testa olika träningsformer och träningspass samt bli inspirerad av toppföreläsare och stora profiler i branschen.

Inspireras av fjolårets vinnare av Guldhjärtat 
Kom och delta på en workshop med Årets förebild 2019, Elin Härkönen, där hon lär dig att stå på händerna samtidigt som hon pratar om vikten av balans i livet. Låt dig inspireras av Årets PT 2019, Emma Johnsson, och lyssna till Årets Social Media Influencer 2019, Jacob Gudiol, som pratar om hur du ska nå nya höjder med hjälp av kost och träning.

Bilder från förra årets Fitnessfestival. Kul att dra iväg på och få lite inspo. Den ligger ju i december och då får vi hoppas att coronan har dragit dit pepparn växer…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *