Fiskgryta och en stund i soffan

Slängde ihop en fiskgryta till lunchen idag. Blev jättegott. Smaskigt med något varmt när det är vinter och även om våren är på G så är det faktiskt fortfarande vinter. Nu ska jag sätta mig i soffan och se en film. Kan bli en Arne Dahl, en klar favorit. Det blir lite skriva också i form av att gå igenom pjäsen. Jag har gjort en hel del ändringar men det finns fortfarande lite att tänka över. Vi får se hur mycket jag ändrar på.

Ikväll är det Mello och jag funderar på om jag ska köpa något gott att äta eller om jag ska hålla mig till fiskgrytan. Vi får se vad det blir.

Har man inget att göra så kan man ladda ner den här som ljudbok.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *