Soyuz – mikrofoner i världsklass

Jag har ju komponerat några korta låtar till barnpjäsen vi precis har börjat repa. Det lättar alltid upp med lite musik och skådisarna får en chans att hämta andan. Det är 3 låtar som kommer att spelas i mars. Sen ska jag lägga på sång och det ska bli jättekul. Det kommer troligtvis att bli med en mikrofon av märket Soyuz.

Mer info finns här.

Det är ju otroligt snygg.

Man blir sångsugen helt enkelt

Snyggt paketerade

Genuina förpackningar

 

Det finns hur mycket produkter som helst och återförsäljaren har redan rivstartat med försäljningen. Här nedan kommer lite info från hemsidan.

Soyuz mikrofoner


Pro Quality Music är mycket stolt över att vara den första återförsäljaren av Soyuz mikrofoner i Sverige.

Soyuz mikrofoner är alla handgjorda och manuellt kontrollerade genom hela tillverkningen. Bara de bästa materialen och komponenterna har satts ihop av de skickligaste ingenjörererna i Ryssland med tillverkningsmetoder likt hur AKG och Neumann tillverkade sina mikrofoner för 60 år sedan. Tillverkningsmetoderna skapar en sonisk karaktär som är omöjlig att uppnå med datorstyrda tekniker. Soyuz har tagit det bästa från rysk och tysk mikrofontillverkning, utvecklat, modifierat och gjort till sitt eget. Till skillnad mot många av dagens företag, som gör sämre kopior av vintagemikrofoner, tillverkar Soyuz unika originalmikrofoner – men med det klassiska soundet som många ljudtekniker och artister uppskattar.

Soyuz mikrofoner har kombinationen av byggkvalitet och pris som ingen annan i branschen kan konkurrera med!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *