Filmtajm i stugan

Nu är det mörkt på landet. Ska man ut och hämta ved nu så är det pannlampa som gäller… Som tur är klarar jag mig till imorgon bitti. Nu har jag ätit kyckling och pasta. Det fick bli något enkelt.

5km på löpbandet. Gick ganska bra. Imorgon blir det badhuset. Sen hoppas jag att det är skapligt väder för jag måste kratta lite löv. Jag var lat förra helgen, det får jag ta igen nu. Eklöven försvinner ju inte och jag har massor av ekar.

Nu ska jag titta på en film och det blir ”Storm of the Century”. Stephen King, är mannen bakom. Jag minns för många, många år sen när videobutikerna fanns. Jag tittade på film mycket redan då och gick för att hyra ett par. Det här hyrde jag på vinst och förlust. Är den inte bra kan man alltid titta på den andra, tänkte jag.

Jag satte igång videon, korkade upp Fantan och hällde upp popcornen. Och sen blev jag fast. Filmen är 4 timmar och 9 minuter och den är bra från första sekund till sista. En man kommer till en stad. Han har övernaturliga krafter och är givetvis ondskefull. Det håller på att blåsa upp till storm.

Ge mig det jag vill ha, är hans budskap. Och vad han vill ha får ni veta om ni ser filmen. Jag tror den är från 1999, men håller än om man gillar Stephen King. Nu ska jag trycka på Play…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Filmtajm i stugan

  1. Matilda Berlin skriver:

    Det lät verkligen som en perfekt Fredag-kväll enligt mig =)) Kram fina och hoppas du får en fantastisk helg nu <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *