Far och flyg

Jag har några kompisar som är på resa nu. Jag skulle ha kunnat hoppat in i resväskan och hängt med eftersom vädret är lite trist känner jag. Men man får stå ut, på söndag är det första advent och många ljus tänds i fönster och på gator och torg.

Mina kompisar åkte från Skavsta utanför Nyköping och det är ju bara att ställa bilen på Skavsta parkering och hämta den när man kommer hem. Smidigt värre.

Det är inte alla flygplatser som har så himla bra parkeringar, man får gå långt ibland och ofta har man ju lite packning med sig när man väl ska iväg. För att inte tala om när man kommer hem, haha.

Vi åkte med jobbet från just Skavsta för några år sen och det var jättebra att kunna parkera där och sen flyga iväg och ha det trevligt. Några dagar på annan plats piggar alltid upp.

Trots miljöproblem och övrigt så verkar svenskarna fortsätta flyga som vanligt. Det finns mycket man kan skärpa sig med vad det gäller miljötänk men flyga måste man få göra ibland. Det känns knappast som vi okynnesflyger, eller hur?

Ryanair åker från Skavsta och det är många som tar chansen att åka från denna flygplats istället för Arlanda. Perfekt tycker jag som bor i Södermanland.

Flyger du ofta?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Far och flyg

  1. Ethel skriver:

    Nej jag flyger sällan. Senast var för ett år sen. Kanske blir ungefär så, en gång om året. Senaste gången åkte jag via Rotterdam och landade sen i Köpenhamn. Massor med folk överallt. Kände inte alls att det var färre resanden än tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *