Ettan, tvåan eller trean…?

Va jobbigt det är när man sätter på en CD och ska leta efter en låt att koreografera till och upptäcker att alla låtar är LIKA bra. Ett angenämt problem men i alla fall. Jag lyssnar aldrig på musik när jag är hemma. Tycker om tystnaden eller att bara ha teven på. Musik lyssnar jag bara på när jag ska koreografera. Och det tänkte jag göra ikväll, men jag blev sittande och bara lyssnar. Underbart.

Även fast det är mitt i sommaren så måste jag börja fundera på hösten. Kanske inte göra något konkret men att välja lite låtar är en bra början. Jag vet vilka grupper jag ska ha och kan jobba utifrån det.

Vad det gäller teatergrupperna vet jag ungefär hur vi ska jobba och där kan eleverna själva vara med och skriva och bestämma på ett annat sätt. När det gäller dansen måste jag vara mer förberedd även om det finns plats för improvisationer där också.  Jag försöker som vanligt att blanda låtarna så det inte blir samma stil på dem. Det är roligare då. Både för mig och för dansarna.

I augusti ska jag ha ett prova-på-tillfälle för vuxendansen. Då kan man komma och bara testa och se om det kan vara något. Det är ju inte alla som vet vad jazzdans är för något. Vill man kan man g in på Dud:s hemsida och kolla jazzdans och vuxengruppen på torsdagar.

Delar av mitt härliga gäng!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ettan, tvåan eller trean…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *