Ettan kom, tvåan kom, trean kanske kommer så småningom…

Jag slet som ett djur för några år sen med min första bok. Trodde aldrig den skulle bli klar, men det blev den. Jag var jublande glad och skickade den till alla förlag som kunde tänkas vara intresserade. Men, jag fick inget napp. Så småningom fick det bli en e-bok. Inget fel på det heller. Jag vet några som köpt den och gillar den skarpt. Den är full av mina erfarenheter, min fantasi, mitt språk och min humor.

En bok jag är både glad och stolt över. Den är säkert full av brister, stavfel, språkfel och massor av knasigheter, men är man ensam när man ska ge ut något och inte har ett förlag bakom sig, får man korrläsa själv och det är inte så lätt alla gånger.

Sen kom bok nummer två. Jag anlitade en ny lektör och kämpade lika mycket med den här boken. Äventyret för familjen Lilliecroona fortsatte och händelserna blev fler, värre, vidrigare och hemskare. Precis så som jag ville ha det. En gammal hederlig gangsterroman helt enkelt.

Nu har jag inte skrivit på någon längre berättelse på länge. Men nu har jag anmält mig till en skrivarlinje på distans och vi får se om jag kommer med. Då är tanken att jag ska fullfölja min trilogi. Håll tummarna för att det ska bli nåt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *