Ett trevande första pass

Nu har jag satt igång och kört ett tungt pass på gymmet enligt det nya träningsschemat. Ojojoj, va svårt det är att gissa vikter när man ska köra 8, 6 och 4 reps. Jag är van att köra 4×10 och bara nöta på. Nu blir det färre reps och tyngre. Det kommer att ta 2-3 pass innan jag fattar vad jag håller på med.

Vissa stänger har jag svårt att veta vad de väger och ibland tar jag för lätt och ibland för tungt. Men till skillnad från tidigare pass så ska jag ha papper och penna med mig och skriva ner allting. Antal reps och antal kilo. Det kommer att bli kanonkul. Hoppas jag blir starkare och att det syns.

Nu har jag duschat och ätit efter en hektisk eftermiddag. Dans i Lännäs, dansstart på Dud och sen gymmet. Det känns bra och jag kommer att somna fort ikväll.

Sov gott och ta hand om er därute!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *