Ett riktigt bra pass på gymmet

Jag började med att springa 1km och märkte hur mycket min kropp har saknat löpningen. Jag har spelat så mycket padel att jag har försakat löpningen men nu ska jag ta upp den igen. Det har varit jobbresor, sångjobb och statistjobb som gjort att jag inte hunnit träna. Men den här veckan är lugnare och på fredag ska jag få massage som också varit eftersatt.

Jag gillar att ta hand om min kropp och äta nyttigt. Givetvis äter jag godis och fikabröd men man får ta det lugnt med det. Jag har en känslig mage och måste tänka 2 gånger innan jag trycker i mig en påse chips.

Det blev ben, underarmar och rygg. Jag har börjat köra underarmar pga padeln och det känns bra. Man måste komplettera lite ibland. Man tar i olika mycket och med olika muskler i olika sporter och märker man att man har en svag backhand så får man träna lite underarmar på gymmet. Jag har blivit bättre på backhand och det berör väl dels på att jag spelat mer, men även på att jag styrketränat. Känns bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *