Ett nytt liv

Ibland får mn rens ut lite i det gamla livet. Kanske även bland gamla vänner. Det kommer fram saker som inte är så roliga och saker man egentligen inte blir förvånad över. Man bryter ihop och går vidare helt enkelt.

Igår var det måndag. Mycket hände som kanske påverkar min framtid. Kul saker som jag ska jobba för och jag är ju en envis jävel så jag tror det ska gå bra. Jag har vänner som stöttar mig i mina planer och det är alltid kul och även välbehövligt.

Det är spännande att ta beslut som rör ens framtid. Små eller sora spelar ingen roll. Det påverkar dig och du utvecklas och kommer i kontakt med nya människor som du lär av och som du kanske kan lära. Win-win, helt enkelt.

Livet har ett gäng med utmaningar och nu är det jag som styr!

Lysande utsikter

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett nytt liv

  1. Ethel skriver:

    Verkar som du tänker byta bana i livet helt. Ska du satsa på teater? Låter spännande isf. Modigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *