Ett mörker mitt ibland oss – av Mari Jungstedt

Mari håller hög klass som författare och boken är riktigt bra. Ett par lik, lite intriger och en mördarjakt är det inte alla som får till, men det får Mari. Vi får följa en pojke som har stora problem hemma. Hans alkoholiserade mamma ser till att uppväxten blir ett helvete. Givetvis träffar han fel kompisar och får komma in i de finare salongerna. Men ”Lillen”, passar på att utnyttja honom vilken leder till en katastrof.

Mari väver ihop en tät historia och jag gillar hennes böcker. Att följa den lilla pojkens uppväxt i avsnitten med kursiv stil, gör att jag hela tiden vill läsa lite till och lite till. Att sen kommissarie Anders Knutas brottas med relationsproblem finner jag ganska ointressant. Men resten är riktigt bra. Nu ska jag dyka ner i nästa bok i högen.

5 klackar av 6 möjliga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ett mörker mitt ibland oss – av Mari Jungstedt

 1. Annie skriver:

  Så kul med läsande 🙂

  Åh tack snälla Du 🙂 Jag gillar verkligen denna klänning, den är köpt på Vila.
  Men det var några år sen, så vet inte om den finns kvar tyvärr 😉

  Har Du instagram?
  Har lite fler bilder på den på min sida lifebyannie.sweden på insta 😉

  Kramar

 2. Emma Engström skriver:

  Oj denna låter spännande! 😀

 3. Verkar som en bra bok 🙂 Älskar att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *