Ett bra flow

Jag skrev imorse. En ny enaktare ska ta sin början och jag är lite exalterad just nu. Det är kul när det flyter på och det var ett tag sen jag skrev en pjäs. När man får en idé är det bara att sätta sig ner och skriva på en gång. Jag lät tankarna vila över helgen och har haft en testläsare på de första sidorna. Jag fick bra feedback på det lilla jag plitat ner och fortsatte som sagt imorse.

Det är 5 roller sammanlagt och en är väldigt liten. De övriga 4 är medelålder och jag har redan lite tankar på vilka jag vill ha med i pjäsen. Det är kul att bara kasta sig in i skrivandet utan att veta hur det ska sluta för i dagsläget vet jag inte det. Just nu är det 17 sidor ”klara” och jag bör ha minst 17 till. Det blir en enaktare och jag tycker det är ett bra format att skriva i. Ikväll kastar jag mig in i manuset igen och jag lär återkomma om personligheterna, handlingen och själva pjäsen.

Nyckeln till framgång är att skriva, skriva och skriva

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *