En vals på Byle loge

I en vals på Byle loge

tar du armen runt min hals…

Så börjar första versen på min vals som jag skrivit till Byledraget. Det är 3 raka verser inget krångel alls. Det enkla är det bästa. Det är kul att skriva sångtexter och jag känner att jag utvecklas lite för varje text jag skriver.

Eftersom jag inte är så haj på noter så får jag jobba på annat sätt och det är tur att man har en mobil som det går att spela in på. Tekniken går framåt hela tiden. Man tvingas lära sig vare sig man vill eller inte.

Samtidigt är det kul att försöka hänga med i utvecklingen. Det finns många saker som förenklar om man lär sig att använda saker på ett smart sätt. Och idag blir det mer studiosång och inköp av lurar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *