En, två, tre å fyr…

…fem, sex, sju å ått. Ja, ni som dansar vet ju att man räknar så. Jag vet inte hur många tusentals gånger jag har räknat till ått. Både barn och vuxna har hört mig räkna och ibland blir jag trött på min egen röst. Men man är tvungen, vare sig det är musik på eller ej. Sen, när alla steg sitter, är det bara att koppla på leendet och njuta.

Ikväll blev det mycket räkna i början och mycket leende på slutet. Det var nötande på varje del av koreografin och vi gjorde rätt, vi gjorde fel, vi skrattade och vi stampade av frustration i golvet. Vi körde om och om och om igen och för varje gång man repeterar sätter sig mer och mer i muskelminnet. Helt underbart när det sker.

Nu är jag hemma och ha lagt mig. Som vanligt äter både Leidy och jag i sängen…. och snart är det ZZZzzz…

Dagens reflektion; Det är helt ok att bli irriterad på sig själv när man åker till fel affär för att hämta paket sent på kvällen och den rätta affären har stängt…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *