Ännu en dag som bara rusar iväg

Har kollat in lite böcker som ska släppas och det är en hel del godbitar som ska beställas i oktober. Författare som jag följer och har läst tidigare. Ju er man läser desto mer kräsen blir jag. Väljer sällan nya namn om jag inte är säker på att dom är bra. Men man går ju på nitar ibland också.

Jag rensar bland böckerna med jämna mellanrum och skänker dom som jag inte gillar. Serier spara jag och dom står fint i bokhyllan medan ”singelböckerna” står för sig. Det tog många år innan jag fick ihop mina Billy-delar som jag ville, men nu trivs alla böckerna ypperligt.

Det är inne med ljudböcker och jag vet att fler och fler väljer att streama men jag väljer fortfarande att läsa pappersböcker. Gillar att hålla boken i handen, öppna den när den är ny. Känna doften från bladen och lägga den på sängbordet när jag ska gå upp.

Vad gillar du? Vanliga böcker eller ljudböcker?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *