En tur till landet

Jag var träningsledig ikväll och det var skönt, det är den sista lediga måndagen innan sommaren för nästa vecka börjar nya teateräventyr. Jag köpte en jättefin citronblomma igår. Såg den och tänkte att den måste jag bara ha. Givetvis i plast.

Jag har ju gula tapeter i matrummet och den passar ypperligt där tycker jag. Tror den får stå här, annars skymmer den fotot på äpplet.

Om jag inte är helt fel ute så heter blomman Gerbera. Och solgula var dom så jag grabbade tag i 10 st. Vasen kanske är lite stor men jag fick ta vad jag hade.

Och den vasen får stå här. Som en försmak av sommaren, eller våren i alla fall. Jag blir lite glad av gula blommor och jag funderar på om jag ska så lite Ringblommor. Det gjorde alltid mamma och pappa och jag på landet. Dom var gula och oranga och luktade på ett speciellt sätt. Jag glömmer det aldrig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *