En titt i almanackan

Ja, ibland tror man att det ska bli en lugn termin och att det finns hål i almanackan. Och det fanns det också…i början. Sen blev luckorna igenfyllda i rask takt. Haha, kul. Att ha mycket roliga saker på G förgyller mitt liv. Jag är ensam och har ingen som klagar på att jag jobbar mycket eller är borta. Det är bara att köra på.

Efter planeringen behövde hjärnan en stunds avkoppling så jag gav mig ut i trädgården. Gräsklippning och ogräsrensning. Plocka nedfallen frukt och klippa bort torra kvistar från vinbärsbuskarna. Alltid finns det något att förgylla dagen med.

Nu ska jag äta och sätta mig ner för att varva ner. Sen ska jag läsa och se en film. Det blir en lugn kväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *