En slö eftermiddag och nya intervaller

Handlat och fixat lite och drog in till stan och fortsatte fixa lite. Sen åkte jag till gymmet och körde ett benpass.

Sen testade jag nya intervaller. Jag började tyvärr för lågt och satte ribban på 14,0. Borde ha legat på 15,0. Det blev 10×20 sekunder, med 10 sekunders vila. Och det var inte ens jobbigt efteråt. Med tanke på att jag kör 12,0 på de längre intervallerna så borde jag ha tänkt till. Men gör om gör rätt till nästa vecka.

Det blev en lugn kväll med lite ekonomi och städning. Min övernattningslägenhet är på 22 kvadrat och jag rensar både byrålådor och skåp med jämna mellanrum men det samlas en massa onödiga kan-vara-bra-att-ha saker i alla fall. Men jag är jättebra på att rensa!!

Nu ska jag ut med Leidy en stund, sen blir det mat!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på En slö eftermiddag och nya intervaller

  1. enna skriver:

    Så duktig du är! Kram

  2. Så skönt att träna 🙂 Ska börja snart igen jag med när det inte är så fullt upp under dagarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *