En sak in och en sak ut

Almanackan är ofta överfull. Januari har varit ganska lugn och december borde ha varoit det men flytten gjorde att det blev lite smått och gott att styra med. Jul och nyår var lugna och jag kom på lite nya projekt och genast fylldes almanackan på.

Jag brukar göra så att när jag fyller på med något så ska något annat strykas. Det blir ju så automatiskt när dagarna går och man han kurser och andra saker på gång som betas av. Men ibland är det mer som fylls på än som tas bort. Idag var det flera roliga saker som blev ifyllda.

Bland annat ska jag följa med en som jobbar på Musikhögskolan och se hur hon jobbar. Man kan lära sig mycket av att titta på andra, ta in vad de förmedlar till skådespelare och sångare. Vissa saker kan man ta med sig i sin vardag och det är nyttigt om man kan använda dt på en gång. Det kan vara allt från uppvärminigsövningar till arbetssätt. Sen kan det vara intressant att träffa nya människor också.

Sen fick jag ett mail om ett sångjobb. Som jag längtat att få komma ut ocj sjunga lite. Det var längesen och jag ska sätta igång med lite sångövningar för att förbättra sångtekniken. Kanske slänger in en sånglektion också, det kan vara kul. Det gäller att ta tillvara på de olika sångtillfällena och den kunskap man kan få genom att ta hjälp. Nu blir det till att börja välja låtar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *