En riktigt varm dag

Jag passade på att cykla 2 mil eftersom solen skiner, sen blev jag sittande på verandan en stund med en bok. Oj, va varmt det blev. Jag drack massor när jag cyklat en mil och massor när jag kom hem. Vätskebrist som bara den. Ändå tycker jag inte att jag har svettats så mycket, men det märker man inte alltid.

Mycket trädgårdsfix idag och jag måste komma ihåg att köpa jord imorgon. Det behöver fyllas på både här och där. Jag ska fortsätta klippa gräs imorgon och rensa det sista vid trädgårdsplattorna. Det tar mer tid än man tror. Jag försöker att borsta bort lite mossa också för det kommer mer och mer.

Sen har jag planterat tomatplantorna i små hinkar och vattnat massor. Den ena hängde och var ganska livlös men jag får hoppas att den tar sig. Jag har fyllt en vattenkanna med vatten som står på trappsteget så det är bara att ösa på.

Jag tog en tur in till Vingåker och handlade lite. Det blev hallon och blåbär som jag mixade med caseinpulver. En rejäl portion och jag blev proppmätt. Ikväll blir det lax och pasta igen och en glass som råkade slinka med från affären. Det är jag värd!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *