En riktigt skön slappareftermiddag

Efter att ha spenderat en timma i soffan så har jag ryckt upp mig och vattnat blommorna… Ja, mer än så blir det nog inte idag. Plockat undan lite, diskat och tagit fram den stora högen med CD-skivor. Efter varje termin sorterar jag in koreografierna i en pärm och rensar bland CD-skivorna. Japp, jag använder fortfarande såna.

Sommarledigheten och vinterledigheten består av att rensa och förbereda inför nästa termin. Alltid lika kul att sammanfatta vad man gjort och minnas lite. Man hinner ju med mer än man tror.

Solen skiner och jag kanske äter kvällsmat på verandan. Leidy njuter av gräsmattan och har suttit på verandan och lyssnat på grannens hästar i felra timmar. Jag tror och hoppas att hon njuter av sommaren och tillvaron.

Imorgon blir det lite trädgård och lite strykning och lite städning. Men nu fortsätter jag att ta det lugnt.

Vad gör du en sån här kväll?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *