En riktigt lugn morgon på landet

Ett par rådjur i skogen var det mest dramatiska denna morgon. Annars är det lugnt. Leidy har varit ute en sväng och jag har fastnat i soffan. Nu är det lite film och sen förbereda dagens danslektion. Lite nya steg ska det bli.

Trädgården är fortfarande grå och tråkig men om vädret håller i sig kommer det snart att börja växa. Det ser jag fram emot. Jag vill börja plantera lite frön och se hur det växer. Jag har inga gröna fingrar direkt men jag försöker så gott det går.

Det finns lite löv att kratta upp sen hösten och det ska bli skönt att få ta ett varv i trädgården när det torkat upp. Att vara ute på våren är det bästa som finns.

Ingen mer snö tack

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *