En lugn eftermiddag

Jag har räknat takter och förberett mer dans. Jag tar lite i taget, tar bort, lägger till, ändrar och fixar till. Förbereder uppvärmningsövningar och improvisationer. Det kommer att bli så kul att starta vuxengruppen på torsdag. Jag försöker blanda både uppvärmningsövningar och koreografier så gott det går. Den här terminen har dansarna fått vara med och välja låtar. Jättekul, för vi har samma smak.

Sen har jag läst en pjäs från en av böckerna vi fick på kursen. Det heter, Författarna, och handlar om 3 killar. Två skriver och den tredje söker jobb som skådis. Det går väl inte så lysande för nån av dom och jag tyckte den var både tjatig och slätstruken. 3 korta akter som inte sa mig nånting, men så kan det vara. Ibland ska man läsa det som är mindre bra också, då vet man ju hur man inte ska skriva i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En lugn eftermiddag

  1. Sussi skriver:

    Vad kul med starten av vuxengruppen. Härligt att vara så förväntansfull 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *