En lång dag

Fortfarande lite trött efter teaterresan. Tar ett par dagar att samla alla intryck som varit. Vad var bra och vad var mindre bra? Är det något jag har lärt mig? Vad kan jag ha nytta av framledes i mina andra produktioner? Många tankar som ska samlas.

Det blev ett långt rep ikväll. Första akten 2 gånger och det gick mycket bra. Alla utvecklas hela tiden och det är kul att se. Imorgon rullar vi vidare på andra akten. Röster, kroppsspråk och repliker förändras och förbättras! Kul att se när andra utvecklas.

Nu har jag varit på landet och hämtat cykeln. Laxen står i ugnen och jag har duschat. Lång dags färd mot natt, snart ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *