En kvart om dagen

Vet du vem Arne Tammer var? En man som myntade uttrycket ”En kvart om dagen.” Tränar du en kvart om dagen så klarar du dig bra på det. Det finns massor man kan göra utan att behöva gå till gymmet om man nu inte ”har tid” med det.

För många år sen provdömde jag i Body Building i Stockholm. Då var Arne Tammer där och jag stod bredvid honom en kort stund. Det minns jag än idag, han är lite av en idol för mig och såna har jag inte så många.

Tänk om fler kunde lyssna och ta till sig av hans fina ord som gör mycket nytta. Han finns inte bland oss längre men jag hoppas och tror att vi kan tänka på den magiska meningen;

En kvart om dagen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En kvart om dagen

  1. Netti Starby skriver:

    Det där har jag hört talas om och tycker det är intressant 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *