En klok kund

Jag fick en ny kund igår och det var jättekul. En kvinna som vill gå ner och få ordning på sina kostvanor. Äter för lite och oregelbundet. Jag håller på att fixa i ordning ett kostschema som jag tror ska kunna passa.

Jag kollar vad kunden äter idag, hur många gånger, hur man jobbar, om det är dag eller natt eller skift. Det kan påverka hur man kan äta. Sen kollar jag längd, vikt och ålder. Givetvis också om man är allergisk mot något.

Jag gör olika förslag på både frukostar och mellanmål. Man kanske äter samma frukost hela tiden men det kan vara kul att kunna byta och få lite olika varianter så man kan bli inspirerad.

Sen ger jag förslag på lunch och middag. Inge recept men mängden mat så man äter rätt och blir mätt. På helgerna kan man unnna sig lite extra och man får nog lov att hålla sig till just helgerna om man ska kunna klara av att gå ner.

Givetvis kan man ta en tårtbit på jobbet om nån fyller men det kan räcka med en bit och inte två. Och rör man på sig så kan man ta en tugga extra men det gäller att hålla sig till kostschemat. Det kostar att ligga på topp och en kropp utan övervikt kommer inte av sig själv.

Belöningen blir när man ser sig själv i spegeln och kan konstatera att kläderna sitter slappt och när man kan dra åt skärpet ett hål. Och givetvis när någon säger; Oj, va du har gått ner!

Vill du ha den belöningen genom att ändra din kost långsiktigt och undvika olika bantningaformer och dieter som sällan varar så hör av dig till mig så pratar vi mat!

piawidlund67@gmail.com      0730-53 00 03

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *