En kall torsdgsmorgon

Brrr, minus 8 stod det men jag vet inte om det stämmer. Kallt var det i alla fall. Leidy är på dagis och matte dricker kaffe. Jag ska äta lunch med en teaterkompis idag och det ser jag fram emot. En alltid lika trevlig tjej som berikar världen med sina skratt och sitt glada humör.

Ikväll funderar jag på att vara träningsledig och jag åker nog en vända till landet och ser till det. Skönt att komma hem en kväll i veckan så länge man kan. Snart börjar dansgrupperna och då blir det inte av att åka hem på kvällarna.

Jag ska passa på att affischera lite också. Det är ju premiär nästa vecka…….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En kall torsdgsmorgon

  1. Ethel skriver:

    Här var det 4-5 minus i morse. Brr.
    Hoppas du får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *