En kall lördagsmorgon på landet

Brrr. Det är redan fart i kaminen kan jag säga. Jag vill knappt gå ut och tycker det är mäkta märkligt att det är bara 2 veckor kvar till påskhelgen. Börjar morgonen med den obligatoriska kaffekoppen och en bok. Har fått en av chefen som är intressant, återkommer om den. Handlar om olika personlighetstyper och vad deras starka respektive svaga sida är.

Idag blir det lite fix och trix. Helgerna består av att ladda och förbereda inför kommande vecka. Har lite att planera och eftersom jag tackade jag till att bli sekreterare i en förening där jag är med så måste jag kolla almanackan lite extra noga framöver.

Jag vill minnas att jag förra året började kolla var trädgårdsmöblerna fanns och när jag skulle ställa ut dom, nu är det ju omöjligt att ens öppna dörren till boden där de står. Vintern är i ihärdigaste laget. Nej, nu är det dags för påtår. Ta hand om er därute idag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *