En julklapp till dig själv

Glädje, dans och gemenskap för kvinnor!
Välkommen till en spännande helg där DU kommer att boostas. Du kommer få stärka din kvinnlighet, öka självkänsla och kroppskärlek, få fin gemenskap och glädje tillsammans med andra kvinnor. Det blir en hel helg full av boost och energi! Vi kommer vistas i DuDs fina danslokaler, bjudas på fantastisk lunch och gofika från Stora Djulö Herrgård.
Kursen influeras av flera olika dansstilar för att våga ta plats, utvecklas och uppskatta oss själva. All dans är solodans som vi dansar i grupp. Tillsammans hjälps vi åt att bygga upp vår självkänsla, uttrycka vår sensualitet och kvinnlighet. Du behöver ingen förkunskap alls och du behöver inte ha tränat innan. Vi kommer att dansa enklare koreografier som alla kan göra utifrån sina egna förutsättningar. Du är välkommen precis som du är och vi kommer att ta hand om dig och boosta dig!
När:
Lördag 4 mars kl. 10.00-16.00, tillägg: 18-20 gemensam middag med reflektionsövningar 500kr
Söndag 5 mars kl. 10,00-15,00
Var: Fredsgatan 4, Katrineholm, DuDs danssalar
Pris: 1490 kr (använd gärna friskvårdspeng)
Anmälan: Via halsanaturdans@gmail.com eller 0733-824425
Skriv ladyboost, mailadress, samt om du vill delta under middagen på kvällen.
Betalning: Via Swish eller bankkonto efter erhållen faktura, senast 1 månad före kursstart.
Avbokning: sker avbokning mindre än 14 dagar innan eventet tas 490kr i en boknings- och administrationsavgift.
LEDARE:
Emma leder Modern Dans under helgen:
Emma Lotterberg har dansat sedan hon var liten och har under åren provat på olika dansstilar som Street, Jazz och Modern dans. Just nu arbetar Emma som danslärare på kulturföreningen DuD. Hon har också dansat och/eller koreograferat för Katrineholms Ungdomsrevy de senaste 7 åren. ”För mig är dansen förknippad med glädje och historieberättande. I mina koreografier tycker jag om att förmedla en historia. Mitt mål är att glädjen jag känner när jag dansar ska smitta av sig till alla som deltar och att vi tillsammans kan förmedla olika berättelser, budskap och framför allt glädje i de danser vi skapar.”
Pia leder Jazzdans under helgen:
Pia Widlund har undervisat i dans sedan 1986. Medverkat i Katrineholms Nyårsrevy musikaler och operetter i Norrköping. Hon har gjort koreografier till sånglustspel, krogshower och modevisningar. Även medverkat i Pippi Långstrump och Vi på Saltkråkan. Pia är nu verksam med barn och vuxengrupper på kulturföreningen Dud. Ni kommer att få prova några olika koreografier till olika musikstilar på ett enkelt, lättsamt och roligt sätt.
Johanna guidar er genom hela helgen, samt leder Frigörande Dans, Dans för Hälsa och Burlesque Inspiration:
Johanna Lindborg är pedagog, danslärare, kursledare, meditations- och mindfulnessinstruktör. Hon har arbetat som danslärare och kursledare i många år inom dans och friluftsliv. Johanna brinner för att stärka, utveckla och boosta kvinnor genom dans. Genom konceptet Burlesque Inspiration och Dans för Hälsa för att stärka självkänsla, kroppskärlek och psykiskt hälsa. Johannas styrka är att skapa pedagogiska övningar genom massa glädje, trygghet som utvecklar deltagarnas mod och självkänsla.
Ta chansen! Du kan komma själv eller ta med dig en vän denna helg. Oavsett vad du väljer kommer vi att ge dig en oförglömlig boost för både kropp och själ!
LADY BOOST är ett koncept som bygger på att stärka kvinnors välmående. I maj 2023 kan du också åka på en fantastisk LADY BOOST resa! En hel vecka med boost på Kreta! Läs mer: www.ladyboost.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *