En in – en ut

Visst har vi handlat idag, det är ju bara att erkänna. Och visst har man mycket saker hemma. Ibland är det nästan att man bör kasta något när man köper något nytt. Men om man nu inte vill det så finns det containrar att hyra. Vem är inte i behov av en isolerad container? Dom är riktigt bra och har rejäla hyllor så man kan stoppa in hur mycket som helst, nästan i alla fall.

Kolla in bilden så får ni se hur bra det ser ut. Dom är isolerade, stora, bra planerade och man kan bli av med sina placeringsproblem i ett nafs. Det kan vara bra att hyra en container när man är mellan två boenden. Att flytta från en stor villa till en mindre lägenhet gör ju att man måste sålla lite. Allt kanske man inte hinner göra ordning på för det är mycket annat som ska göras. Men om man kan landa i en container, eller möblerna i alla fall, så kan man gå igenom sina saker senare i lugn och ro.

Jag har aldrig varit i behov av en container själv eftersom jag har stor ytor hemma. Men en gång läckte taket i ena boden och då skulle det ha varit bra med en varm, isolerad container.

Fördelen är ju också att de är flyttbara så man kan ställa den på sin egen tomt om man har lust och om det finns plats. Då behöver man inte åka långt för att gå igenom vad man har och man kan lätt hämta något om man vill. De finns i olika depåer i Sverige och kan levereras omgående. Vill man så hämtar man den själv. Det finns till och med elcentral i dom. Det är ju lysande….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *